Met zorg, respect en aandacht

E Vita uitvaartverzorging zal u, vanuit een persoonlijke benadering, stap voor stap begeleiden. Er wordt de tijd genomen om keuzes te maken. Keuzes die passen bij wie iemand is geweest en wat iemand in dit leven heeft betekend. Zodat u afscheid kan nemen op een manier die zowel bij u als bij de overledene past. Hierin is het uitgangspunt is dat bijna alles mogelijk is, of het nu gaat om bijvoorbeeld een bijzondere kist, een mooie wade, bijzonder vervoer, de keuze van muziek.

In het eerste gesprek komen de volgende punten aan de orde: De laatste verzorging van uw dierbare. De manier van opbaren en de locatie, thuis of toch liever op een andere locatie. De keuze voor een begrafenis of crematie, op welke dag en tijdstip de afscheidsplechtigheid zal zijn, maar ook de keuze van de rouwkaart.

Bij iedere keuze zal ik u informeren over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. In de dagen daarna ziet u steeds hetzelfde gezicht en gaan we samen verdere invulling geven aan de afscheidsbijeenkomst. Uw wensen, rituelen en symbolen krijgen hier veel ruimte. Dit alles met aandacht, rust en betrokkenheid, zodat met liefde en respect kan worden stilgestaan bij het leven van de overledene. Wat blijft zijn de herinneringen, herinneringen “uit het leven”..

Dag en nacht bereikbaar:
0341 – 845 755 of 06 – 513 714 00

kist-586p-400x200
Evita_UitvaartVerzorging
kaars-640x480-400x200

Het afscheid is definitief, de herinnering is onuitwisbaar.