Nazorg

Enkele weken na de uitvaart maken we een afspraak voor een nagesprek. Tijdens deze ontmoeting kijken we samen terug, op de dagen voor en de dag van de uitvaart en hoe u dat heeft ervaren. Soms liggen er nog vragen van praktische aard, bijvoorbeeld over de asbestemming of een grafmonument.

Gebleken is dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan maar pas in een later stadium. Om nabestaanden ook bij deze vragen hulp en zorg te bieden, is E Vita uitvaartverzorging een samenwerking aangegaan met NuNazorg.
NuNazorg is onafhankelijk en biedt, denkend vanuit ieders unieke omstandigheden en mogelijkheden, complete nazorg. Deze service is, vrijblijvend en gratis, aangeboden door E Vita Uitvaartzorging.

Hoe werkt het?

Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt Bernadette Wegman van NuNazorg, contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Als u het fijn vindt kunt u ook een afspraak met haar maken voor een bezoek. Tijdens het gesprek kunt u, indien u hier behoefte aan heeft, uw verhaal vertellen en samen bespreken of er behoefte is aan ondersteuning. Naar aanleiding van dit gesprek zal zij, op zoek gaan naar passende oplossingen voor uw vragen. U kunt aangeven of u wel of niet van deze dienstverlening gebruik wilt maken.

Uw persoonlijke situatie is het vertrekpunt van de geboden nazorg en er wordt gezocht naar oplossingen en hulp binnen uw eigen netwerk en omgeving. Dus geen koppeling naar allerlei dure hulpverlening en instanties! NuNazorg werkt samen met o.a. gemeenten, welzijns- en vrijwilligersorganisaties. De kracht van NuNazorg is persoonlijke hulp dichtbij uitgaande van de vraag “wat is hier nodig?”

Na het eerste contact is Bernadette voor u het aanspreekpunt voor alles waar u, naar aanleiding van het verlies, mee te maken krijgt. U kunt haar ook altijd zelf bellen bij vragen.

Bernadette Wegman
0315 – 842 026 of 06 – 339 209 85

kist-586p-400x200
Evita_UitvaartVerzorging
kaars-640x480-400x200

Het afscheid is definitief, de herinnering is onuitwisbaar.